fbpx

€ 42,50

Marinus Dekkers en Claudine Hogenboom
Nederlands – Paperback – 227 pagina’s

BESTELLEN


Er is weliswaar veel geschreven over coachen en begeleiden in het onderwijs, maar het ontbreekt naar ons oordeel nog aan een gedegen kennisbasis over studieloopbaanbegeleiding en de rol van studieloopbaanbegeleider. Studieloopbaanbegeleiding vraagt een geheel nieuwe aanpak in het begeleiden en coachen van studenten en er worden specifieke eisen gesteld aan de docent die de rol van studieloopbaanbegeleider vervult of wil gaan vervullen. Met dit boek geven wij een belangrijke aanzet aan de kennisontwikkeling, de benodigde vaardigheden en de ervaringsuitwisseling op het terrein van studieloopbaanbegeleiding.

 

 • Aan de slag met studieloopbaanbegeleiding gaat in op: – studieloopbaanbeleid, – fasen en instrumenten in de studieloopbaan, – instrumenten van de student en van de studieloopbaanbegeleider, – groepsgebonden studieloopbaanactiviteiten,- het profiel, de competenties en de plek in de organisatie van de studieloopbaanbegeleider.
 • ISBN9077333053
  Gewicht434 gram
  AuteurM. Dekkers en C. Hogenboom
  IllustratorOnbekend
  UitgeverOAB Dekkers
  TaalNederlands
  Afmetingen19 x 238 x 170 mm
  Druk1
  Uitgave datum11 juni 2011
  Lengte454 pagina’s
  Geïllustreerd1
  DoelgroepOnbekend
  Onderwijs sectorEducatieve uitgaven
  ThemaOnderwijs
  UitvoeringPaperback
  InkijkexemplaarNvt
  statusActief
  BeschikbaarheidOp voorraad
  Levertijd0
  Geimporteerdnvt
  Aangepast14 mei 2015

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday