€ 42,50

Marinus Dekkers en Claudine Hogenboom
Nederlands – Paperback – 227 pagina’s

BESTELLEN


Er is weliswaar veel geschreven over coachen en begeleiden in het onderwijs, maar het ontbreekt naar ons oordeel nog aan een gedegen kennisbasis over studieloopbaanbegeleiding en de rol van studieloopbaanbegeleider. Studieloopbaanbegeleiding vraagt een geheel nieuwe aanpak in het begeleiden en coachen van studenten en er worden specifieke eisen gesteld aan de docent die de rol van studieloopbaanbegeleider vervult of wil gaan vervullen. Met dit boek geven wij een belangrijke aanzet aan de kennisontwikkeling, de benodigde vaardigheden en de ervaringsuitwisseling op het terrein van studieloopbaanbegeleiding.

 

 • Aan de slag met studieloopbaanbegeleiding gaat in op: – studieloopbaanbeleid, – fasen en instrumenten in de studieloopbaan, – instrumenten van de student en van de studieloopbaanbegeleider, – groepsgebonden studieloopbaanactiviteiten,- het profiel, de competenties en de plek in de organisatie van de studieloopbaanbegeleider.
 • ISBN 9077333053
  Gewicht 434 gram
  Auteur M. Dekkers en C. Hogenboom
  Illustrator Onbekend
  Uitgever OAB Dekkers
  Taal Nederlands
  Afmetingen 19 x 238 x 170 mm
  Druk 1
  Uitgave datum 11 juni 2011
  Lengte 454 pagina’s
  Geïllustreerd 1
  Doelgroep Onbekend
  Onderwijs sector Educatieve uitgaven
  Thema Onderwijs
  Uitvoering Paperback
  Inkijkexemplaar Nvt
  status Actief
  Beschikbaarheid Op voorraad
  Levertijd 0
  Geimporteerd nvt
  Aangepast 14 mei 2015

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp