€ 42,50

Claudine Hogenboom, Marinus Dekkers, Tom van Oeffelt
Nederlands – Paperback – 220 pagina’s

BESTELLEN


Dit boek richt zich op de procesbegeleiding en geeft gereedschap voor tutoren binnen probleemgestuurd onderwijs en projectgericht leren binnen HBO en MBO. In tal van onderwijsconcepten wordt gewerkt met procesbijeenkomsten waarin studenten met elkaar in gesprek gaan over hun leer- en samenwerkingsproces. De tutor treedt hierbij op als procesbegeleider. Vaardigheden als evalueren en reflecteren, vergaderen, discussieren, besluiten nemen, feedback geven en het hanteren van conflicten zijn vaardigheden die studenten niet van nature bezitten. Zij moeten ontwikkeld worden. Procesbegeleiders hebben daarbij een dubbele opdracht: zij dienen deze vaardigheden niet alleen bij zichzelf te ontwikkelen, maar zij moeten deze vaardigheden ook nog onderwijzen aan hun studenten. In dit boek staan daarom niet de vaardigheden van de student centraal, maar die van de procesbegeleider. In elk hoofdstuk wordt een vaardigheid belicht.

 

 • ISBN 9789077333013
  Gewicht 431.0000
  Auteur Claudine Hogenboom, Marinus Dekkers, Tom van Oeffelt
  Illustrator Onbekend
  Uitgever OAB Dekkers
  Taal Nederlands
  Afmetingen 240 x 170 x 13 mm
  Druk 1
  Uitgave datum 31 mei 2011
  Lengte 220 pagina’s
  Geïllustreerd 1
  Doelgroep Onbekend
  Onderwijs sector Educatieve uitgaven
  Thema Onderwijs
  Uitvoering Paperback
  Inkijkexemplaar Nvt
  status Actief
  Beschikbaarheid Print On Demand
  Levertijd 0
  Geimporteerd nvt
  Aangepast 14 mei 2015

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp