€ 22,95

Aukje Meens 
Nederlands – Paperback – 251 pagina’s

BESTELLEN


Krijg een beeld van 100% jezelf door een inzage in de handleiding van 100% jezelf.

Je bent net begonnen aan een opleiding in het mbo. De komende jaren leer je jouw opleiding en het beroep waarvoor jij studeert steeds beter kennen. Hiermee bereid jij je voor op je toekomst. Maar hoe ziet jouw toekomst eruit? Heb jij een goed beeld van het beroep dat je wilt uitoefenen? Past het werk bij jou? Wil jij meteen aan de slag in de beroepspraktijk na het volgen van je opleiding of wil je nog doorstuderen?

 

Tijdens je opleiding maak je keuzes. Het is moeilijk om keuzes te maken, omdat je niet altijd weet wat de juiste keuze is voor jou. Je studieloopbaanbegeleider helpt je bij het maken van de juiste keuzes door gesprekken te voeren over wie jij bent, wat je goed kan, welke beroep jij later wilt uitoefenen en wat je van de opleiding vindt.

 

Ook is het belangrijk dat jij zelf aan de slag gaat met de vragen die jij hebt over je toekomst. ‘100% Jezelf’ helpt jou om antwoorden te krijgen op vragen over je beroep, jezelf, je opleiding en je ontwikkeling. Door de opdrachten, testen, adviezen en tips in dit werkboek krijg je veel informatie over jezelf en je studieloopbaan. Zo ben jij straks 100% zeker van jezelf, je opleiding en je beroep!

 

 • Tijdens je opleiding maak je keuzes. Het is moeilijk om keuzes te maken, omdat je niet altijd weet wat de juiste keuze is voor jou. Je studieloopbaangeleider helpt je bij het maken van de juiste keuzes door gesprekken te voeren over wie jij bent, wat je goed kan, welke beroep jij later wilt uitoefenen en wat je van de opleiding vindt Ook is het belangrijk dat jij zelf aan de slag gaat met de vragen die jij hebt over je toekomst. ‘100% Jezelf’ helpt jou om antwoorden te krijgen op vragen over je beroep, jezelf, je opleiding en je ontwikkeling. Door de opdrachten, testen, adviezen en tips in dit werkboek krijg je veel informatie over jezelf en je studieloopbaan. Zo ben jij straks 100% zeker van jezelf, je opleiding en je beroep!
 • ISBN 9789077333310
  Gewicht
  Auteur Aukje Meens, Marinus Dekkers, Liza Goos, Rosalie de Kooning
  Illustrator Esmee Keuren
  Uitgever OAB Dekkers
  Taal Nederlands
  Afmetingen 240 x 170 x 15 mm
  Druk eerste
  Uitgave datum mei 2015
  Lengte 227 pagina’s
  Geïllustreerd
  Doelgroep Beleidsmaker, toetsconstructeur en assessor
  Onderwijs sector Algemeen
  Thema Onderwijs
  Uitvoering Paperback
  Inkijkexemplaar Nvt
  status Actief
  Beschikbaarheid Op voorraad
  Levertijd 0
  Geimporteerd 12 mei 2015
  Aangepast 14 mei 2015
 • ‘Op basis van deze reacties van studenten is 100% Jezelf ontworpen: Silvia Bertens: ‘Ik wil meer actieve opdrachten en klassikale oefeningen uitvoeren waarop ik alleen of samen met anderen reflecteer. Hierdoor leer ik mezelf goed kennen.’ ‘Door actieve opdrachten zoals een rollenspel, een presentatie geven en door samenwerkingsopdrachten leer ik mezelf goed kennen, het beroep en de opleiding.’Daan van Helmond: ‘Ik wil niet te veel lezen. Ik wil vooral veel opdrachten maken.’ ‘Op een website voor het studieloopbaanboek wil ik graag de antwoorden vinden op de volgende vragen: Hoe kan ik me ontwikkelen in studievaardigheden? Wat kan ik doen als ik bijvoorbeeld onzeker ben over de keuze van mijn opleiding? Zijn er tips die mij helpen bij het beantwoorden van de vragen die ik heb over mijn studieloopbaan?’ Femke Verhulst: ‘Een goed beeld krijgen van wie ik ben, wat ik goed kan, welk beroep ik later ga uitvoeren en hoe de opleiding is opgebouwd vind ik belangrijk. Door vragen, gesprekken en opdrachten krijg ik zelf antwoorden op mijn eigen vragen.’

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp