Vanaf maart 2013 werkt het Albeda College samen met OAB Dekkers om duurzaam en structureel de onderwijsteams te professionaliseren. Dit doen we (onder andere) door teamdevelopmenttrajecten te organiseren. Inmiddels hebben alle onderwijsteams in 2013 en 2014 een tweedaagse training ontvangen. Hierin zaten organisatorische en onderwijs-inhoudelijke componenten verweven. Binnen onze organisatie zijn wij erg tevreden over de samenwerking met OAB Dekkers omdat onze onderwijsleiders betrokken worden in de vormgeving van de tweedaagsen én omdat voor, tijdens en na de trainingsdagen de rol en taken van de onderwijsleider onderwerp van gesprek is. We horen, zien en merken dat onze onderwijsleiders hierdoor met hun team verder ontwikkelen, professionaliseren en dan vooral op het gebied van onderwijskwaliteit. In de samenwerking (als projectleider Passie voor Onderwijs) merk ik dat de kwaliteit van onderwijs centraal staat in de keuzes die inhoudelijk en procesmatig gemaakt worden. Ook heb ik zeer korte lijnen met OAB Dekkers. Zo word ik op de hoogte gehouden van succesvolle en zorgelijke ontwikkelingen en kan er snel worden geschakeld. Passie voor Onderwijs I en II zijn wat mij betreft twee mooie en succesvolle co-creaties waarbij OAB Dekkers een belangrijk deel voor haar rekening heeft genomen!

 

Sari Tazelaar, Projectleider Passie voor Onderwijs

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp