Als schoolcoach in het MBO ben ik in contact gekomen met OAB Dekkers. Van OAB Dekkers wilde ik graag informatie over het inzetten van SWPBS binnen het MBO. Belangrijk voor mij was vooral de informatie over de praktische inzet binnen het MBO. In eerste instantie is SWPBS erg gericht op het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. De trainer van OAB Dekkers, Rosalie de Kooning heeft echter al ervaringen met PBS in het MBO. Door haar enthousiasme, betrokkenheid en kennis ging het programma nog veel meer leven en heb ik inzicht gekregen in de mogelijkheden. Rosalie is een prima partner om mee samen te werken.

Jeroen Rigbers
Trajectbegeleider Passend Onderwijs
Kellebeek College

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp