Vanaf oktober 2014 heeft OAB Dekkers ons ondersteund bij het ontwikkelen van een begeleidingsstructuur inclusief loopbaanbegeleiding. Vanuit OAB Dekkers heeft Emile Heerkens ons geadviseerd over de in te richten structuur, de bijpassende scholing en was direct betrokken bij de totstandkoming van de visie en koers t.a.v. loopbaanbegeleiding. Hier zijn wij erg tevreden over, er is sprake van een goede balans tussen advisering en oog hebben voor wensen en behoeften van de organisatie en daarbij was elke (vervolg) vraag mogelijk.

 

Atie Hagoort
Regiodirecteur Edudelta College Barendrecht

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp