fbpx

Cilia heeft ons ondersteunt bij focus op vakmanschap invulling en heeft bijeenkomsten begeleid. Cilia is bekwaam, helder en inlevend en ze helpt mee om de inhoudelijke richting te bepalen. Tijdens de bijeenkomst houdt ze de lijn goed vast of laat het gaan, daar waar nodig. Ze past de bijeenkomst aan qua tijd en professioneel niveau is dus flexibel in haar opstelling. Het waren goede praktijkgerichte bijeenkomsten. Ze communiceert op een plezierige manier en gebruikt verschillende theorieën, modellen en ook eigen ervaringen om zaken duidelijk te maken. Hierdoor vindt ze makkelijk aansluiting bij de groep MBO docenten.

 

Anneke Bruinstroop, opleidingsmanager Uiterlijke Verzorging
Noorderpoort Groningen

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp