Scalda wil haar docenten faciliteren en ondersteunen in de (verdere) ontwikkeling van de competenties zoals die staan beschreven in de wet BIO. Elk team heeft de beschikking over 16 scholingsuren die ze naar eigen inzicht en op maat kunnen inzetten. Om te zorgen voor draagvlak binnen het team sluiten enkele docenten samen met de teamleider aan bij de intake gesprekken. Op deze manier wordt een programma samengesteld dat aansluit op de wensen van zowel de leidinggevende als de betrokken docenten.

 

Emile Heerkens, Marion van Neerven, Peter Loonen en Rosalie de Kooning zijn betrokken bij het traject bij het ROC Scalda. Er zijn al hele mooi resultaten behaald in de diverse teams en er zijn verzoeken gekomen om het traject ook het komende schooljaar voort te zetten. De samenwerking met OAB Dekkers is heel erg prettig. Er wordt meegedacht en gezocht naar een manier om samen met Scalda een bijdrage te leveren aan het professionaliseren van het docententeam.

 

Sandra Bilderbeek

Hoofdkantoor

Vlietstraat 11a

4535 HA Terneuzen

Tel: 0118 – 55 87 65

Mobiel: 06-41 65 82 48

e-mail: sbilderbeek@scalda.nl

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp