Hogeschool van Rotterdam kiest ervoor om medewerkers zelf te gaan traineren in het kader van het BKE / SKE-traject. De vraag was om instructievideo’s op het niveau van knows how (piramide van Miller) ter ondersteuning van het materiaal wat wordt aangeboden in schriftelijke vorm (artikelen en boeken). Na afloop kregen we onderstaande enthousiaste reactie op basis van de kennisclips:

 

Anne en ik willen jullie ontzettend complimenteren met het geleverde werk!!! Wij zijn er nu eens goed voor gaan zitten en hebben de volle bak tot ons genomen…en zijn razend enthousiast! Het is echt goed uitgewerkt en bruikbaar materiaal voor onze docenten. Het geheel heeft ook concentrische effecten met de onderwerpen die telkens terugkomen of waar naar verwezen wordt. En, Martijn, compliment voor het solide optreden voor de camera en als voice-over! Elke zin die jij uitspreekt is raak en to the point. Is erg prettig om naar te luisteren en mooi neutraal om naar te kijken. Het geheel maakt een zeer betrouwbare indruk.
Dus, beste OAB’s, nogmaals erg bedankt, ook voor het verduren van onze feedback, en ons uitstelgedrag. De feedback is zeer pragmatische en goed verwerkt, jullie hebben ons goed (be)geleid, met veel overzicht over de inhoud.

 

Erik Entken en Anne Potters
Hogeschool Rotterdam

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp