Ik heb het afgelopen jaar met veel plezier samengewerkt met Rosalie de Kooning. Na een uitgebreide intake met twee collega’s en Rosalie, is Rosalie gaan werken aan een goed programma voor onze 2 daagse teamtraining. Rosalie maakte aan de hand van het intakegesprek een opzet voor de tweedaagse en vroeg hierbij regelmatig om terugkoppeling. Vlak voor de tweedaagse wilde ik graag nog het een en ander aanpassen in het programma; ook hierbij was Rosalie erg flexibel en in staat om de aanpassing door te voeren. Op de eerste trainingsdag zelf werd ons team door Rosalie en haar collega goed door de dag  begeleid. Rosalie is in staat om snel te schakelen en kan goed luisteren en aanvoelen wat er speelt in de groep docenten.

 

Na afloop van de eerste dag, die toch anders liep dan vooraf verwacht, heeft Rosalie het programma op verzoek wederom tot tevredenheid aangepast. Dit leidde er toe dat de tweede trainingsdag door het team als positief werd ervaren. Mijn ervaring met Rosalie is dat zij een rustige en evenwichtige persoon is, die goed kan luisteren, doorvragen en samenvatten. In een lastige doelgroep (docenten) kan zij zich goed staande houden en wordt er serieus meegewerkt door het team.

 

Luc Akkerhuis

Onderwijsleider Handel / Logistiek

 

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp