De volgende reacties zijn gekomen op basis van diverse trainingen pedagogiek en didactiek bij ROC Kop van Noord-holland

 

Margriet van Lierop – ROC Kop van NH (loopbaancentrum)
De training was goed voorbereid en inspirerend. Goed om de achtergrond te kennen vanuit welke visie er op het ROC lesgegeven wordt, zodat de tweedelijns begeleiding hierop kan aansluiten. Ik had er vooraf veel zin in, de stof was interessant en uitdagend, dit hielp om actief deel te nemen. Afwisseling van theorie en leuke praktische opdrachten, hield het interessant. Je kon merken dat Rosalie zich goed had voorbereid. Ze dacht goed mee en kon zich goed inleven in de situaties/knelpunten die wij in het werk bij het loopbaancentrum tegen komen.

 

Gerbrich Leegwater – ROC Kop van NH (Loopbaancentrum)
De training was met name een kennismaking met elkaar en in het kort met de pedagogisch/didactische principes van Marzano.  Het was vooral waardevol om met elkaar van gedachten te wisselen. Er heerste een prettige sfeer. Een volgende keer zouden we graag dieper ingaan op de inhoud. Kenmerkend aan de trainer vond ik haar prettige persoonlijkheid, positiviteit, empathisch en enthousiasmerend.

 

Maryse Severens – ROC Kop van NH (loopbaancentrum)
Het persoonlijke aspect wat Rosalie erin weet te leggen is sterk. Rosalie is echt geïnteresseerd in mensen.

 

Marjan van Os – ROC Kop van NH (docent/coach entree opleiding)
Heel ontspannen, informatief, geen moeilijk taalgebruik en de handvatten zeer bruikbaar. Kan dit op de werkvloer prima toepassen. Ik zou Rosalie heel graag weer terug zien! Ze is kundig en weet waar ze het over heeft, sluit aan bij de groep waar zij voor staat, is een frisse verschijning met know how!

 

Siem Klaij – ROC Kop van NH (onderwijsleider stagebureau)
Over de samenwerking met jou kan ik zeggen dat ik het in de voorbereiding plezierig heb gevonden dat we het programma op de deelnemers, met een specifieke rol in het onderwijs, hebben kunnen afstemmen.

Je flexibiliteit in de voorbereiding was ook een sterk punt in de uitvoering van de scholing. Je zocht en vond aansluiting bij de ervaringen van de deelnemers. Je besprak de ervaringen van de deelnemers en plaatste dit in een theoretisch kader. Met dat je je zichtbaar ook liet verrassen door de inbreng en inzichten van de deelnemers, ontstond er een open leerklimaat.

Kortom met al deze ingrediënten heb je er een mooie studieochtend van gemaakt.

 

Esther Boekestein – ROC Kop van NH (Stagebureau)
Rosalie is een vrolijke jonge dame. Zoekt op fijne manier de interactie op. Betrekt de groep op prettige wijze.  Brengt op juiste wijze informatie over. Zet informatie om naar de functie van waaruit wij deelnamen. Open en positieve houding en hierdoor prettig om mee te werken! Door de verschillende opdrachten, filmpjes en energizers blijft de aandacht behouden.
Goede en fijne training. Aandacht voor het onderwerp. Luistert naar input vanuit de groep en neemt dit mee.

 

Ellen Prins – ROC Kop van NH (Stagebureau)
Een leerzame training. Werd op een enthousiaste en boeiende wijze gebracht.

 

Anita de Winter- ROC kop van NH- team zorg
De training was duidelijk, herkenbaar en afwisselend. Dat hield het interessant en luchtig. Ik kan het goed toepassen omdat ik het direct kan gebruiken in de lessen van nu. Het enthousiasme, de kennis en representativiteit van de trainer sprak me aan.

 

Toby de Goede – ROC Kop van NH – team zorg
Opfrissen en nieuwe info, uitwisseling van info onder leiding van een enthousiaste en vakkundige leiding. Niet alles was nieuw, maar ik vond het fijn om ermee bezig te zijn (dat doe je anders niet).

 

Anneke Pompert – ROC Kop van NH – team zorg
Ik heb (weer) een aantal punten gehoord, die ik (weer) ga inpassen in mijn lessen.

 

Jan Dick Groet- ROC Kop van NH – team zorg
De inhoud van de training is relevant voor de titel. Het geeft praktische aanwijzingen. Het is zeer relevant en van belang alert te blijven op je gedrag. De training was boeiend en had voldoende afwisseling. De trainer was levendig, ter zake en kundig.

 

Frans Kroes – ROC Kop van NH – team zorg
De training was zeer relevant. Veel onderwerpen die in de praktijk naar voren komen. De training bevatte goede praktijkvoorbeelden. Er was voldoende ruimte om opmerkingen te kunnen plaatsen.

 

Kees Wevers
Ik ben pas begonnen op het ROC en de training heeft mijn inzicht gekregen in groepscohesie. De trainer stond boven en tussen de groep en kon de boodschap goed overbrengen.

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp