In 2015 heb ik een coaching traject mogen volgen bij Rosalie. Ik was tijdens mijn lessen tegen weerstand bij de leerlingen opgelopen en ik kwam daar niet meer in mijn eentje uit. Rosalie kwam een aantal malen in mijn les om te observeren. Daarna hebben wij leerdoelen geformuleerd waar ik aan heb gewerkt. Zij gaf mij goede tips en trucs en de sfeer in de klas draaide in zeer korte tijd 180 graden om. Ik ben er achter gekomen dat het hem vaak in kleine dingentjes zit en dat een klein, zichtbaar gebaar naar een leerling toe een heel groot verschil uitmaakt. Dankzij haar begeleiding heb ik een grote stap voorwaarts kunnen zetten in mijn professionele ontwikkeling.

 

Ik heb Rosalie ervaren als een hele positieve en enthousiaste coach met een niet aflatende energie en geduld. Ze heeft veel plezier in haar werk. Ze was op elk moment bereid mij te helpen en heeft enorm creatieve ideeën die ik in mijn lessen kon inzetten. Daarnaast is haar stijl zacht en doortastend tegelijk, een unieke combinatie. Ik kan haar iedereen van harte aanbevelen.

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp