fbpx

Reacties training Scalda (VAVO)

 

J.J. Adriaanse – Scalda (VAVO)
De zaken zijn geanalyseerd en op een rij gezet, dat is verhelderend. Het gaat over noodzakelijke inzichten om de studenten beter te kunnen bedienen. Rosalie is erg zichzelf, weet waar ze het over heeft en is betrokken.

 

Els Smeets- van Oertmerssen – Scalda (VAVO)
Rosalie is een enthousiaste en betrokken trainer, de tijd vloog voorbij. Eerst had ik eigenlijk geen zin in een training (einde schooljaar, het is warm, ik ben moe) maar kon me toch redelijk goed inzetten. De inhoud is goed want we zitten als docent met de vraag: hoe differentiëren we in de les en hoe motiveren we de leerling? Het was een openbaring om van collega’s te horen hoe ze in de loop der jaren waren verschoven in het kwadrant motivatie/competentie.

 

Jacco Lauret –Scalda (VAVO)
Prettige en goed gestructureerde training.

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp