Rosalie heeft de tweedaagse coaching verzorgd voor het team Verpleegkunde van Scalda. Voorafgaand aan deze tweedaagse heb je gesprekken gevoerd met een aantal docenten zodat de training op maat gemaakt kon worden. Dat is het eerste sterke punt: goed luisteren naar de behoefte van een team en die vraag omzetten in een scholingsvraag.

 

De trainingen tijdens de twee dagen verliepen erg plezierig. Jouw sterke punt is dat je training erg goed hebt voorbereid en dat je tegelijkertijd kunt inspelen op de behoefte van een team, zodat je net een andere kant op kunt gaan. Dit doe je echter op een wijze waardoor het oorspronkelijke thema niet in het gedrag komt.

 

Je enthousiasme is enorm waardoor je een team gemakkelijk meekrijgt om even enthousiast de reageren en mee te werken. Je kennis van het werken met teams is groot.

Rosalie heeft veel aandacht voor het proces in de groep en gaat een confrontatie niet uit de weg. Mede doordat het team Verpleegkunde vooral bestaat uit oudere werknemers is dit een knappe prestatie!

 

A. Hagen-de Pundert
Teamleider mbo-verpleegkunde

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp