De conceptversie van het competentieprofiel Sociaal Work Hogeschool Rotterdam is door Liza Goos van OAB Dekkers doorontwikkeld. Zij heeft de competenties qua formulering aangescherpt en van de competenties niveaubeschrijvingen gemaakt. Dit gebeurde in een rap tempo, op basis van enkele gesprekken met inhoudelijk betrokkenen vanuit de opleiding Social Work. Communicatie hierover verliep goed, inhoudelijke feedback e.d werd goed opgepikt en verwerkt. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en snelheid van Liza’s werkzaamheden.

 

Leonie le Sage

Hoofddocent Instituut voor Sociale Opleidingen

Hogeschool Rotterdam

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp