Enkele reactie uit de opfristraining ‘assessoren’ die we bij ROC Rivor hebben mogen verzorgen.

Tijdens deze training heb ik geleerd wat de verschillen zijn tussen onvoldoende-voldoende en goed. Hierdoor zitten we meer op 1 lijn. In de praktijk ga ik bij het portfolio nu nog duidelijkere aantekeningen maken.
Welmoed Homan – ROC Rivor

Inzicht en overzicht gekregen in het wel en wee van onze examineringsvraagstukken. Samen veel kunnen verhelderen en op een rijtje gezet. Ik heb geleerd kritischer te kijken naar ons proces. Oplossingen voorstellen en verder hierover meedenken.
Monique van Laethem – ROC Rivor

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp