De training pedagogisch handelen is goed voorbereid, uitgebreide kennis en laat zich niet verleiden tot zinloze discussies. Het is professioneel en toegankelijk. De rol van de docent wordt nog eens extra duidelijk en benadrukt. Ik heb geleerd bewust om te gaan met time-management.
Martijn Broers – Scalda

Ik bent tot het inzicht gekomen dat wij als team nog ‘onderweg’ zijn en bijvoorbeeld intervisie snel van de grond moet komen met de mensen die dat willen. We moeten afspraken nakomen en collega’s aanspreken. Blijven vernieuwen en anderen inspireren.
Ronald van Rooijen – Scalda

Het is goed om te communiceren, bij elkaar te observeren in de les en problemen eerder aan te pakken. Het gesprek wordt open gevoed en was heel duidelijk.
Ruben Visser – Scalda

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp