Onderwijsadviesbureau Dekkers heeft bij ons een training dyslexie gegeven. Hieronder zijn enkele reacties van deelnemers te lezen:
– Veel begrip en herkenning gekregen op het gebied van dyslexie. Het wordt rustig gebracht middels leuke oefeningen – Chris Venems.
– Ik heb meer inzicht gekregen in dyslexie en het belang daarvan. Ik wil gaan overleggen met de docent Nederlands om de begeleiding beter af te stemmen. Een sterk punt vond ik de gespreksvormen, de terugkoppeling tijdens gesprekken en de trainers zijn inhoudelijk goed onderlegd – Jos de Wit.
– Ik heb meer inzicht gekregen in de problemen van dyslexie. Ik ga mijn toetsen en verslagen op basis van deze training aanpassen. Het was een interessante training en voldeed aan mijn verwachtingen – Fred van Etteger.
– De oorzaak van dyslexie is mij duidelijk geworden – Ineke Zuidam

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp