Zowel onze praktijkbeoordelaars als assessoren vanuit de opleiding kapper en schoonheidsspecialist hebben de assessorentraining van OAB Dekkers gevolgd. Hieronder zijn de reacties van de deelnemers te lezen:
– Fijn om weer met een frisse blik naar beoordelingscriteria te kijken. De trainer luistert goed en speelt in op de leervragen- Trudi Leeuwenburg.
– Tijdens de training heb ik geleerd om anders naar een examen te kijken en de neuzen dezelfde kant op te krijgen. De trainer heeft me een eye-opener gegeven en vertelt alles duidelijk – Loes van Opstal.
– Ik heb geleerd beter naar mezelf te kijken – Debby Zala.
– Ik heb beter geleerd hoe ik naar een examen moet kijken. Het is meer duidelijk geworden hoe belangrijk het overleggen met collega’s is. De trainer is rustig en duidelijk en speelt in op onze behoefte – Ellen Schilder
– De training heeft mij meer inzicht gegeven in de beoordelingscriteria en hoe je deze moet vertalen naar de praktijk. Liza (de trainer) is duidelijk, heeft een prettige stem, geeft ruimte om dingen te bespreken, is vriendelijk en toont interesse – Veerle Walschot.
– We zijn meer op lijn gekomen wat betreft de criteria van examineren. Ik wil voor een examen dan ook inplannen om te overleggen hoe we de criteria bespreken. De trainer is duidelijk en vat steeds samen terug naar de kern – Mariel van der Veeken.

 

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp