Het puberbrein

door 11 sep 2018

In deze vlog vertelt Emile Heerkens over het puberbrein. Hoe gaat het met het houden aan regels, het grenzen opzoeken van regels.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Emile Heerkens

Emile Heerkens

Auteur

Managen & Organiseren

Om je werk als manager goed, zorgvuldig en zonder al te veel stress te kunnen doen wordt er ook het een en ander van je gevraagd op het gebied van timemanagement. Daarnaast behandelen we in deze training ook relevante zaken als het gaat om onderwijslogistiek en de basisbeginselen vanuit de onderwijsfinanciering.

Lees meer

Managen & Communiceren

In vrijwel alle facetten van je rol als midden manager is communicatie de sleutel tot succes. Wil je jezelf sterker als teamleider neerzetten in je organisatie en zelfbewuster communiceren? Dan is deze leergang voor jou!

Lees meer

Managen & Coachen

Doelstelling van de training is de vraagstelling of hulpvraag vanuit de individuele medewerker of je team zo op te pakken en uit te werken dat er weer verbinding is tussen de medewerker zelf en zijn werkomgeving.

Lees meer

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!