100% zeker van jezelf, je opleiding en je beroep!

Je studententijd zit vol spannende en nieuwe ervaringen waarin je vaak keuzes moet maken en waarin je jezelf moet sturen in de juiste richting. Dat kan moeilijk zijn, omdat je niet altijd weet wat de doelgerichtste beslissing is voor jou. Het is daarom fijn als je snel wegwijs wordt in de nieuwe wereld van het mbo of hbo.

Wat is mijn verantwoordelijkheid en wat mag ik verwachten van mijn omgeving? Hoe communiceer ik dat helder en hoe houd ik overzicht? Je studieloopbaangeleider helpt je bij het maken van de juiste keuzes door gesprekken te voeren over wie jij bent, wat je goed kan, welk beroep jij later wilt uitoefenen en wat je van de opleiding vindt. Het coördineren van alles wat op je afkomt vraagt echter om begeleiding.

Met het praktische werkboek 100% jezelf mbo of 100% jezelf hbo krijg je alle handvatten om een goede studententijd te hebben en om een goede professional te worden.

Vraag een gratis inkijkexemplaar op > 

100% Jezelf mbo

Auteur: Aukje Meens Marinus Dekkers

‘100% jezelf mbo’ helpt jou om antwoorden te krijgen op vragen over jezelf als student, je beroepsopleiding en je ontwikkeling als mbo’er. Door de opdrachten, testen, adviezen en tips in dit werkboek krijg je veel informatie over hoe jij bent als student in het mbo. Zo helpt het werkboek je te bepalen waar je goed in bent en waar je aan wil werken. Met ‘100% jezelf mbo’ ben jij straks 100% zeker van jezelf, je opleiding en je beroep!

€ 23,60

100% Jezelf hbo

Auteur: Roy Vink

‘100% jezelf hbo’ helpt jou wegwijs te worden in je studieloopbaan met nieuwe onderwijsvormen zoals workshops, groepswerkvormen en zelfstandig leren. Op het hbo is alles anders dan op de middelbare school of het mbo. Zo werk je veel met portfolio’s en spreek je je docent aan met de voornaam. Je krijgt meer controle op je eigen keuzes en leerproces en dit werkboek begeleidt jou optimaal. Zo weet jij straks helemaal wie jij bent als hbo-professional!

€ 23,60

“Door  ‘100% jezelf’ weet ik precies wie ik ben als student. dit boek moet iedere student hebben.”

Boeken 100 procent jezelf voor mbo en hbo

ONDERSTEUNING BIJ WERKEN MET 100% JEZELF

In deze training leer je werken met het lespakket 100% jezelf in de gewenste variant van mbo of hbo. Vanuit de opbouw van de drie beelden: zelf- opleidingsbeeld en beroepsbeeld leer je de studenten regie te nemen over de loopbaan.

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp