In gesprek met Silke Smits-Verspeek

Docent Jenaplan school | Aflevering 2

De overgang van stagiaire naar zelfstandig leerkracht heeft Silke nog duidelijk op haar netvlies staan. Ineens draag je de verantwoordelijkheid alleen en moet je zelf alle beslissingen nemen. Voor veel startende docenten een herkenbaar dilemma.

Silke geeft jou een uitdaging:

Schrijf aan het einde van de dag iets positiefs op over je werkdag. Dat kun je voor jezelf als docent zijnde doen, met de kinderen samen of de kinderen het zelf laten opschrijven. Allerlei varianten zijn mogelijk, als het maar een positieve afsluiting van de dag is!

 

De Tip van silke:

Lees eens de artikelen op https://www.aob.nl/starters/tips-voor-in-de-klas/ Je vindt er tips over hoe je een goede mentor wordt, hoe je consequent blijft, hoe je chaos in je klas vermijdt en nog veel meer!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp