fbpx

Metis Masterclass

GEPERSONALISEERD LEREN IN HET BEROEPSONDERWIJS

Gratis voor mbo en hbo docenten die bezig zijn met gepersonaliseerd leren.

Gepersonaliseerd leren…

Wat is dat nou eigenlijk? Wat betekent dat voor jou als docent? Wat win je ermee? Moet je dan 24/7 beschikbaar zijn? Hoe organiseer je dat? Doe je dat alleen of alleen samen? Is het veel meer werk of vooral veel meer leuk werk? Hoe pak je zoiets nou goed aan? Hoe moet dat dan met toetsen? Hoe … wat … waar.. wanneer en waarom?

Vele vormen, vele uitdagingen

Gepersonaliseerd leren heeft veel verschillende verschijningsvormen en minstens zo veel uitdagingen in de praktijk. In alle varianten gaat het altijd om 1) de mate waarin de student regie heeft op zijn leerroute (het hoe) en 2) de mate waarin de student regie heeft op zijn leerdoelen (het wat). In onze masterclass GEPERSONALISEERD LEREN komen de diverse vormen van gepersonaliseerd leren voorbij, en bekijken we samen waar de uitdagingen én oplossingen liggen.

METIS Masterclass: Leren van de experts én van elkaar

De Metis Masterclasses zijn inspirerend, actief en interactief. En geheel gepersonaliseerd. Na jouw inschrijving inventariseren wij welke dilemma’s jij ervaart rondom gepersonaliseerd leren. Op basis daarvan maken wij een programma. Tijdens de masterclass onderzoeken we in verschillende rondes diverse thema’s die spelen bij het realiseren van de gepersonaliseerd leren. In elke ronde reiken we de meest actuele inzichten of strategieen aan, en op basis daarvan ga je samen met de collega’s aan de slag met de diverse vraagstukken. Samen zoek je naar relevante inzichten en praktische oplossingen. Hierbij staan de Metis-experts de hele avond met raad en daad tot je beschikking.

METIS Masterclass; dit leveren ze je op

  • Je krijgt de meest actuele inzichten, tools en strategieen aangereikt rondom gepersonaliseerd leren
  • Je kunt morgen aan de slag met nieuwe ideeen en inzichten
  • Je legt contacten met collega’s uit het veld met dezelfde vraagstukken
  • Je leert en werkt samen met collega’s en onze adviseurs aan nog slimmere oplossingen voor jouw dilemma’s.
  • Je krijgt de hele avond persoonlijke en geheel vrijblijvende ondersteuning door onze adviseurs
  • Een actieve, interactieve, leerzamen avond.

Voor wie ?

Mbo en hbo docenten die bezig zijn met gepersonaliseerd leren

Informatie

4 november 2021, 18.00 – 22.00 uur
Locatie: In het midden van het land

Financiële investering

Deelname is gratis!

Aanmelden

Metis Masterclass

Gepersonaliseerd leren in het beroepsonderwijs
Datum: 4 november 2021

Meld jezelf nu aan!

Aanmelden

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!