In gesprek met Roel van Dijk

Docent retailmarketing, Management & Organisatie, Hospitality en HRM | Aflevering 10

Roel van Dijk is twee jaar geleden het onderwijs binnen gekomen via een zij-instroomtraject. Hij geeft bij Avans Hogeschool als docent de vakken retailmarketing, Management & Organisatie, Hospitality en HRM. Hij startte zijn carrière in tijden van Corona. Hij werd dus meteen geconfronteerd met de uitdagingen van online onderwijs. We bespreken met hem hoe hij dat heeft ervaren en samen komen we weer tot mooie nieuwe inzichten.

Roel geeft jou een uitdaging:

Kijk of je iedere dag iets kan doen waar je energie van krijgt en waar je blij van wordt, zodat je bij wijze van spreken een handtekening onder de dag kan zetten. Het is belangrijk dat je plezier blijft houden in hetgeen je doet!

 

Tip van Floor en Ellen:

Wij geven je graag als tip de podcast van Tjip de Jong. Hij heeft samen met Peter Loonen een podcast opgenomen over wat de wetenschap zegt over onlineonderwijs. Naast de podcast met Roel over zijn praktijkervaring, geeft de podcast van Tjip en Peter een nog breder beeld over het online onderwijs. Het is zeker de moeite waard om eens te luisteren!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp