BEOORDELEN EN BESLISSEN OP DE WERKPLEK

Het beoordelen van een stage of BPV periode wordt regelmatig gedaan aan de hand van uitvoerige competentielijsten, aanvinken van allerlei indicatoren en een gesprek tussen beoordelaar en begeleider. De vraag is of deze werkwijze leidt tot een betrouwbare, valide en transparante beoordeling.

In deze webinar het pleidooi om zo vroeg mogelijk tijdens de periode te beginnen met het verzamelen van prestaties in een portfolio. Het verzamelde materiaal wordt op basis van een master-rubric voorzien van de nodige feedback. In de rubric is, naast het cognitieve deel, ruim aandacht voor psychomotorische- en affectieve competenties. Het proces van beoordeling en beslissen in de stage wordt daarmee hopelijk onderdeel van het leerproces.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meld je aan voor de GRATIS Metis Masterclass Maandag

Elke maand een ander thema!

Peter

Peter

Auteur

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp