EEN CEDEO-ERKENNING ALS KROON OP ONS WERK!

We zijn ongelooflijk trots te kunnen melden dat wij voor de vijfde keer op rij de Cedeo-erkenning hebben ontvangen. Het betekent een erkenning van kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van onze onderwijsbegeleiding en -adviestrajecten. Het bestuur van Stichting Cedeo verleent dit predikaat uitsluitend aan organisaties waarvan is gebleken dat minimaal 80% van de opdrachtgevers tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de onderwijsbegeleiding en -adviestrajecten en de performance van het bureau.

De erkenning is geldig van 1 april 2022 tot en met 31 maart 2024.

Team Metis
Cedeo

Over onze uitvoering

“De adviseurs pakken ons vraagstuk goed op, nemen de leiding en zorgen dat mensen goed betrokken worden bij het proces van onderwijsontwikkeling.”

Over ons relatiebeheer

“Als opdrachtgever heb ik regelmatig even contact met mijn vaste aanspreekpunt.”

Volle vaart vooruit

Door middel van een klanttevredenheidsonderzoek is deze positieve uitslag tot stand gekomen. Wij ervaren de mening van onze opdrachtgevers, verzilverd in een officieel predikaat, als een kroon op ons werk. Het stimuleert ons door te gaan, in nauwe samenwerking met alle collega’s in het beroepsonderwijs, met het nastreven van onze missie: excellent onderwijs voor iedereen. Wij bedanken alle opdrachtgevers voor het in ons gestelde vertrouwen en kijken uit naar de verdere samenwerking in het belang van onze studenten, het beroepsonderwijs en de maatschappij.

Ben je nieuwsgierig naar het volledige oordeel op basis waarvan wij de erkenning hebben gekregen? Je kunt het vinden in het klanttevredenheidonderzoek van Stichting Cedeo.

Over ons plan van aanpak

“De adviseurs van Metis hebben een goed luisterend vermogen en spelen in de voorgesprekken goed in op het verhaal van de klant.”

Over de adviseurs

“De kwaliteit is uitstekend!”

Over de samenwerking

”De adviseurs zijn heel flexibel; echte vakmensen die snappen dat het in het onderwijs iedere dag anders is.”

Over ons materiaal

“Metis heeft voor ons op een goede manier casuïstiek ontwikkeld.”

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp