juni thema

werkplekleren

Welkom bij de Metis-maand juni waarin we je de kracht van werkplekleren laten zien. 

Ontdek in het inspirerende blog de hoe je een verbindende leeromgeving voor school en praktijk ontwerpt. Bij de kijktip van deze maand vind je een reeks aan webinars en blogs waarin je alles leest en hoort over hoe je werkplekleren kunt implementeren in het onderwijs. In de luistertip van deze maand een mooi voorbeeld hoe je een hybride leeromgeving tot een succes maakt.

De masterclass verdiept je begrip en kennis rondom het onderwerp levenslang leren. 

Ben jij er klaar voor? Scroll naar beneden en laat je inspireren.

 

 

Blog

verbindende leeromgeving voor school en praktijk

Leren op grens van school en werk is niet gemakkelijk, immers leren doet een student zelf. Maar door samen te werken aan het creëren van een leeromgeving die verbindend is en het leren integraal ondersteunt, kom je al een heel eind. Hoe? Lees verder!

Kijk- en leestip

Leren op de werplek in één oogopslag

Wil je meer met werkplekleren in het onderwijs en wil je weten waar je allemaal aan moet denken? Dan biedt onze webinar- & blog reeks een mooi overzicht om het op een rijtje te zetten.

Luistertip

Hybride leeromgevingen

In aflevering 27 van de podcastserie ‘Hybride leeromgevingen’ van Fontys Hogescholen gaat Ronald Scheer in gesprek met Wilma Jackson van het Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis. Zij vertelt hoe daar intensief samengewerkt wordt met zowel mbo- als hbo-scholen in zogenaamde Zorginnovatiecentra (ZIC).

Metis Masterclass Maandag

online masterclass: levenlang ontwikkelen

 Of je nu net bent begonnen met lesgeven of al vele jaren ervaring hebt, deze 60 minuten durende masterclass biedt je de kans om je begrip en kennis te verdiepen rondom het onderwerp levenslang leren. We verkennen innovatieve benaderingen en strategieën om dit concept in de klas toe te passen en studenten te inspireren om te streven naar persoonlijke en professionele groei.
 

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp