fbpx

WEBINAR

MAANDELIJKSE MAANDAG METIS-MASTERCLASS.

Vanaf september 2022 iedere eerste maandag van de maand jouw maandelijkse interactieve onderwijswebinar, met iedere maand een ander thema.

September: Les is more!  Sta jij ook regelmatig voor halflege klassen? Vragen jouw studenten ook of ze de les op een later moment kunnen terugkijken? En moet jij ook steeds de lesstof herhalen omdat studenten niet echt betrokken zijn bij het onderwerp? Dan is de eerste Maandag Masterclass iets voor jou!

Volg de webinars live

Onze moderators zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Metis Webinar

BEOORDELEN EN BESLISSEN OP DE WERKPLEK

In deze webinar het pleidooi om zo vroeg mogelijk tijdens de periode te beginnen met het verzamelen van prestaties in een portfolio. Het verzamelde materiaal wordt op basis van een master-rubric voorzien van de nodige feedback...

Bekijk de webinar

PROCES VERSUS PRODUCTSTURING

Tijdens de webinarmaand juni staat leren op de werkplek centraal. Om voldoende aandacht aan het leerproces te besteden staat in deze webinar de affectieve taxonomie centraal...

Bekijk de webinar

Ontwerpen van leren op de werkplek

In de maand juni gaat het in de webinars op woensdag over leren op de werkplek. Het uiteindelijk beroep waarvoor de studenten worden opgeleid zit vol met nieuwe uitdagingen, problemen en sociale interacties.

Bekijk de webinar

Gemotiveerd motiveren

Het CAR Model over Competentie, Autonomie en Relatie is een bekend model in het onderwijs. In deze webinar de mogelijkheden en betekenis van het model.

Bekijk de webinar

Of bekijk de playlist met webinars op ons youtube kanaal

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday