Home 9 Onderwijsinnovatie 9 Podcast op locatie

In de werkomgeving van de student

Podcast op locatie

Deze podcast is onderdeel van een reeks praktijkonderzoeken die wij samen met Tjip de Jong uitvoeren en vormgeven. We zijn op zoek naar de bouwstenen van excellent onderwijs. Op diverse schoollocaties in Nederland gaan we hierover in gesprek met onderwijsprofessionals, studenten en het werkveld.

Tjip

podcast op jouw locatie? 

Medewerkers van Metis Onderwijsadvies en Tjip de Jong gaan in deze podcast-serie samen op onderzoek uit. Op zoek naar antwoorden op vragen die leven op diverse locaties van verschillende scholen in het beroepsonderwijs. Wij zetten samen een dialoog in gang met diverse sprekers over de dilemma’s die collega’s in de onderwijspraktijk van alledag ervaren. We toetsen theoretische onderwijsconcepten in het werkveld, zoals ‘gepersonaliseerd leren’ of ‘digitale weerbaarheid’. We verkennen wat wel en niet werkt, werken toe naar een slotconclusie en formuleren een praktisch advies voor het vraagstuk van de ontvangende school.

Zou je ook graag eens een onderwijsvraagstuk willen uitdiepen? Bel of mail ons gerust! Of laat je inspireren door de eerdere afleveringen: misschien vind je daar al een passend antwoord…

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp