fbpx
Ellen van Vugt

Adviseur

Ellen van Vugt

“Een spiegel voorhouden en samen met klanten op weg naar passende antwoorden; ik vind dat een van de leukste dingen om te doen.”

In februari 2020 kwam Ellen van Vugt als stagiaire binnen bij OAB Dekkers om vervolgens niet meer weg te gaan. Inmiddels is ze afgestudeerd en werkt als onderwijskundig adviseur en trainer bij Metis Onderwijsadvies. 

‘Samen met de klant op weg naar passende antwoorden’

Ellen: “Tijdens mijn stage mocht ik de methodiek achter ‘Eduview’ helpen ontwikkelen. Een geweldig digitaal middel om een curriculum te realiseren op basis van een visie op het beroep, onderwijs en de toetsing. Met mijn scriptie ben ik afgestudeerd op dit onderwerp. Ik onderzocht het verband tussen de veranderbereidheid van docenten in relatie tot het beroep waarvoor zij opleiden. Naast de focus op Eduview, zal ik trainingen gaan verzorgen rond vragen als: “Hoe houd je als docent aandacht voor pedagogiek en didactiek, als je online lesgeeft?” of “Hoe zorg je er als docent voor dat je studenten echt ‘gezien’ worden?” Een spiegel voorhouden en samen met klanten op weg naar passende antwoorden; ik vind dat een van de leukste dingen om te doen.”

De kritische kijker

Ellen houdt van kritische vragen stellen en mensen aan het denken zetten. Haar kracht is met haar kritische blik op zoek te gaan naar oplossingen op maat voor het vraagstuk van de klant; vanzelfsprekend in nauwe samenwerking met elkaar. Knopen doorhakken en duidelijkheid creëren zijn haar op het lijf geschreven. Als Ellen niet werkt of studeert, wandelt ze graag in de natuur met haar hond. Daarna nog een paar dobbelspelletjes spelen en haar dag kan niet meer stuk….

Ellen van Vught

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!