Simone den Toonder

Secretaresse

Simone den Toonder

“Behulpzaam zijn als collega’s of opdrachtgevers met vragen komen natuurlijk. Daar ben ik trouwens niet de enige in; behulpzaam zijn zit in onze bedrijfscultuur.”

Geen enkele organisatie kan schitteren zonder een goede, toegewijde secretaresse. OAB Dekkers heeft dan ook veel geluk met haar grote steun en toeverlaat, Simone den Toonder. Al 20 jaar is zij het vaste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en ook haar collega’s kunnen eigenlijk niet zonder haar…

‘Behulpzaam zijn zit in onze bedrijfscultuur’

Simone: “Aan de Hogeschool voor Toerisme en Verkeer in Breda ben ik ooit afgestudeerd. Na fulltime en onregelmatig werken in de toeristische sector, was ik in 2001 toe aan iets anders én ik wilde parttime werken. In een lokaal krantje viel mijn oog toevallig op een passende vacature. Ik solliciteerde en werd aangenomen als secretaresse bij OAB Dekkers voor 24 uur. Destijds had de eigenaar, Marinus Dekkers, zijn kantoor aan huis in Nuenen. In datzelfde huis ben ik mijn carrière begonnen en later kwam daar nog een onderwijskundige collega bij. Drie jaar later verhuisden we naar een kantoorpand in Nuenen, omdat er steeds meer mensen bij kwamen. In 2008 kwam Peter Loonen in dienst en deed Marinus Dekkers een stapje terug. Ondertussen had ik mijn functie als secretaresse met veel plezier naar eigen inzicht ingevuld. Met Peter aan het roer is het bedrijf verder gegroeid en werd mijn werk steeds gevarieerder. In 2013 zijn we verhuisd naar onze huidige bedrijfscampus in Nuenen. Een professionele omgeving met een opnamestudio voor ons online aanbod, dat perfect past bij onze organisatieontwikkeling én de huidige tijd.

Ondertussen vormt Remko Keizerwaard samen met Peter de directie. Zij gunnen mij nog steeds mijn vrijheid naar eigen inzicht te werken en dagen mij tegelijkertijd uit te blijven ontwikkelen. Die elementen ervaar ik als het allerfijnste van mijn werk. En behulpzaam zijn als collega’s of opdrachtgevers met vragen komen natuurlijk. Daar ben ik trouwens niet de enige in; behulpzaam zijn zit in onze bedrijfscultuur.”

De spin in het web

Simone is het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en collega’s, zowel telefonisch als via de bedrijfsmail. Ze handelt mailverkeer af, maakt planningen, regelt de boekhouding, facturaties, offertes en allerlei overige administratieve processen. Een echte spin in het web, die met haar langste ervaring binnen het bureau van de hoed en de rand weet. Simone woont in Nuenen, wandelt graag in de prachtige omgeving en geniet van haar gezin.

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp