Home 5 Academie 5 AI-modules
Incompany

Grip en inzicht op AI in het onderwijs

Vraag meer informatie aan

Home 5 Academie 5 AI-modules
Incompany

Grip en inzicht op AI in het onderwijs

Vraag meer informatie aan

Op maat gemaakt

Zet AI optimaal in in jouw onderwijs

Geen inbreuk in het rooster

Ontdek de verschillende modules, specifiek ontworpen voor onderwijsteams, managementteams en directies. We hebben verschillende programma’s, geschikt voor de fase waarin het team zich bevindt; workshop, studiedag, meerdaagse. Samen bepalen we de uitgangssituatie en de juiste invulling van het programma. De beschrijvingen van de modules zijn indicatief en zijn de basis voor verdere gesprekken.

Inhoud modules

We onderscheiden drie fasen voor AI in onderwijsteams: ‘begrip krijgen’, ‘grip krijgen’ en ‘actie ondernemen. Voor management & commissies brengen we middels de module, kansen & risico’s, inzicht in wat AI betekent voor de opleiding en het onderwijs. De module beschrijvingen zijn indicatief en dienen als uitgangspunt voor verdere gesprekken.

Voor wie

De modules zijn speciaal ontwikkeld voor onderwijs-, managementteams en directies om meer inzicht en grip te krijgen op AI, en hoe je het kunt inzetten in het onderwijs. Onze aanpak is altijd afgestemd op de fase waarin het team zich bevindt.

Meer informatie?

Vul bovenstaand formulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

“Hoe kunnen we ons onderwijs zodanig aanpassen, dat AI een win-win wordt voor studenten, docenten en onderwijs in het algemeen?”

Arthur van der Horst

Informatie adviseur en AI-coach, Cluster Leisure, Sport & Entertainment, Albeda

AI in het onderwijs: meer informatie

Vul hier je gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.