Over Metis Onderwijsadvies

Excellent beroepsonderwijs voor iedereen!

Al meer dan 25 jaar werken wij elke dag met een gedreven team aan onze missie om excellent onderwijs in ieder beroepsopleiding van Nederland mogelijk te maken. Onze benadering is gebaseerd op diepgaande kennis en de nieuwste ontwikkelingen en inzichten in het beroepsonderwijs. 

Waar wij voor staan

Persoonlijk

Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij samen met onze opdrachtgevers voor excellent onderwijs op maat. 

Professioneel

Wij zijn gewend onderwijsvraagstukken te beantwoorden en te integreren in duurzame ontwikkeltrajecten. In alles wat we doen staat professionaliteit voorop.

Innovatief

Innovatie vinden wij erg belangrijk in onze
gehele bedrijfsvoering. Hierdoor spelen we in op actualiteiten en zorgen wij dat onze expertise volledig up-to-date is.
Klanttevredenheid

Cedeo erkend

We zijn ongelooflijk trots dat wij voor de zesde keer op rij de Cedeo-erkenning hebben ontvangen. Het betekent een erkenning van kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van onze ontwikkel en -adviestrajecten.

Een stukje historie

Drs. M.A.F. Dekkers, bij velen bekend als ‘gewoon’ Marinus, startte op 44-jarige leeftijd op een zolderkamer een ‘onderwijsbureautje’ in het dorp Gerwen in Brabant. Meer dan 25 jaar later is OAB Dekkers uitgegroeid tot een zeer bekend en gewaardeerd OnderwijsAdviesBureau in Nederland. Sinds 1 mei 2021 is de naam OAB Dekkers vervangen door Metis Onderwijsadvies. Een nieuwe entiteit die past bij de huidige directie, de ontwikkelingen en de groei van het bureau. Marinus: “Metis betekent wijsheid; dat vind ik mooi en goed gevonden. Ik gun Peter en Remko als de directie zijnde, én hun medewerkers, heel veel succes met de hun koers!

OAB Dekkers

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vul hieronder je gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.