Emina Nakicevic

Emina Nakičević

“Mijn opdracht is geslaagd als docenten veel geleerd hebben, tevreden zijn én aangeven alles in handen te hebben aan tools en vaardigheden om de student zo optimaal mogelijk te begeleiden.”

Home 5 Experts 5 Emina Nakičević
adviseur

Emina Nakičević

“Mijn opdracht is geslaagd als docenten veel geleerd hebben, tevreden zijn én aangeven alles in handen te hebben aan tools en vaardigheden om de student zo optimaal mogelijk te begeleiden.”

“Vanuit een héle andere positie toch invloed hebben op de kwaliteit van onderwijs, is het mooie van dit werk. Het leukste vind ik de variëteit aan projecten bij diverse opdrachtgevers, waarbij ik steeds vanuit een andere rol kan ondersteunen. Dat kan zijn als projectleider, maar ook als trainer of coach van een onderwijsteam. Advies -en begeleidingstrajecten waarin onderwijsontwikkeling centraal staat, vind ik het leukste om te doen. Dat kan gaan over het vormen van een visie op het beroep, onderwijs en toetsing of over de implementatie van het curriculumontwerp. Het begeleiden van onderwijsteams in dat proces hoort daar vanzelfsprekend bij. Het is tenslotte best complex wat we aan het doen zijn; je moet de samenhang kunnen doorgronden tussen veel verschillende (onderwijs)elementen binnen een onderwijsproces. De onderbouwing van elke stap die we maken, is belangrijk. Samen met professionals, studenten en stakeholders uit het werkveld kwalitatief, goed beroepsonderwijs maken is elke keer weer een mooi samenspel om iets beters neer te zetten. Ons gemeenschappelijke doel is dan ook het begeleiden en ontwikkelen van iedere student, via een uitdagende leerroute, naar een zelfstandige professional. Het doel is zonder mij verder te kunnen gaan; ik wil graag van meerwaarde zijn op een duurzame manier.”

Expert in:

Didactiek & pedagogiek
Procesoptimalisatie
Curriculumontwikkeling

“De gedegen aanpak bij de start, met behulp van Metis en alle collega’s bij Inholland, werpt meteen zijn vruchten af!”

Olav Rülander

Cluster manager Finance & Control en Accountancy, Hogeschool Inholland

Samenwerking: Inholland en Emina

Een nieuw curriculum ontwikkelen

“Alle Hogescholen hebben in 2019 kwaliteitsafspraken gemaakt met het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap,” vertelt Olav Rülander, Cluster manager Finance & Control en Accountancy bij Hogeschool Inholland. “Vol enthousiasme zijn we aan de slag gegaan met onderwijsvernieuwingen om aan deze afspraken te kunnen voldoen. Door de uitbraak van corona liepen we al snel vertraging op. In nauwe samenwerking met Metis Onderwijsadvies en de enorme inzet van onze collega’s, hebben we ondertussen veel verbeteringen doorgevoerd en ben ik hartstikke trots op de resultaten!”

In beeld - Inholland

Mijn publicaties

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vul hieronder je gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.