Koen van Spaandonk

Koen van Spaandonk

Passie voor ontwikkelen, creativiteit aanboren en het best mogelijke onderwijs voor iedereen realiseren, ervaar ik als een gezamenlijke verantwoordelijkheid van mij en mijn collega’s.

Home 5 Experts 5 Koen van Spaandonk
Adviseur

Koen van Spaandonk

“Passie voor ontwikkelen, creativiteit aanboren en het best mogelijke onderwijs voor iedereen realiseren, ervaar ik als een gezamenlijke verantwoordelijkheid van mij en mijn collega’s.”

“Het leuke aan de sollicitatieprocedure vond ik de vraag mij op een andere manier voor te stellen dan met een geschreven sollicitatiebrief en cv. Dat prikkelde mij meteen om het anders te doen en dat is dus precíes de reden waarom ik bij Metis onderwijsadvies werk. Passie voor ontwikkelen, creativiteit aanboren en het best mogelijke onderwijs voor iedereen realiseren, ervaar ik als een gezamenlijke verantwoordelijkheid van mij en mijn collega’s. Het zijn noodzakelijke ingrediënten om het beste naar boven te halen bij onszelf, studenten, onderwijsinstellingen en de maatschappij.

Als mensen er vervolgens van genieten, heb ik mijn doel bereikt. Bij studenten en mensen om mij heen, zoek ik altijd naar de persoonlijke kwaliteiten en hanteer diverse technieken om ‘het beste’ in de ander aan te boren. Als iemand goed in zijn vel zit, is groei immers vanzelfsprekend. Geen enkel mens is hetzelfde. Continu acteren op wat iemand wél kan en ruimte geven om dingen mis te laten gaan, maakt een leerproces boeiend.”

Expert in:

Groepsdynamica
Teamontwikkeling Didactisch coachen

“Koen is als adviseur vanuit Metis onmisbaar geweest bij onze complexe onderwijsvernieuwingen”

Carolina Hut

Opleidingsmanager Commercieel, Aventus

Samenwerking: Aventus en Koen

Beroepsgericht modulair onderwijs ontwikkelen

“Op school oefenen we allerlei vaardigheden, die in mijn toekomstige baan belangrijk zijn en dat maakt deze opleiding zo ontzettend leuk en boeiend!” vertelt Roos Platvoet, eerstejaars studente bij de opleiding junior accountmanager niveau 4 van Aventus. “Ik leer op allerlei manieren wat het beroep inhoudt en dat geeft mij het gevoel dat ik hier echt wat aan heb als ik straks ga werken.”

In beeld: Aventus

Publicaties

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vul hieronder je gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.