Lisa van der Pol

Lisa van der Pol

“Het welzijn van de studenten en samenwerken vanuit de visie van de opdrachtgever, staan voor mij centraal.”

Home 5 Experts 5 Lisa van der Pol
Adviseur

Lisa van der Pol

“Het welzijn van de studenten en samenwerken vanuit de visie van de opdrachtgever, staan voor mij centraal.”

“Als jong meisje wilde ik júf worden. Mijn moeder werkte op een basisschool en mijn vader op een middelbare school, dus de appel valt niet ver van de boom. De opleiding tot leerkracht was dan ook een logische stap en die heb ik met veel plezier afgerond. Tijdens mijn werk als docent werd ik echter steeds nieuwsgieriger naar meerdere manieren waarop je als mens kunt leren. Hoe kan ik de ‘lesstof’ het beste overbrengen? Waarom werkt een bepaalde aanpak soms wel en soms niet? Op zoek naar antwoorden besloot ik een Master Onderwijskunde te volgen en vervolgens als opleidingscoördinator in het bedrijfsleven te gaan werken. 

Mijn opdrachten zullen gaan over de verbinding tussen de school en het bedrijfsleven, de invulling van praktijkonderwijs en de aansluiting tussen ontwikkelingen op de arbeidsmarkt met de inhoud van het onderwijs. Daarbij staat het welzijn van de studenten en samenwerken vanuit de visie van de opdrachtgever centraal.”  

Expert in:

Leren op de werkplek
Onderwijs & ondernemerschap
Activerende didactiek

Mijn publicaties

Boekentip: Is het voor een cijfer?

Ben je bezorgd over de toenemende druk die het onderwijssysteem legt op de schouders van jongeren? "Is het voor een cijfer?" van Johannes Visser is een essentiële en tijdige verkenning van deze urgente kwestie.

Lees meer

Studenten áán zetten: 15 tips!

Studenten worstelen vaak met het vinden van een connectie tussen hun persoonlijke interesses en de aangeboden leerstof. Gebruik de volgende 15 praktische tips om je studenten morgen nog áán te zetten!

Lees meer

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vul hieronder je gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.