Home 5 Onderwijskwaliteit 5 24/7 accreditatiewaardig!

24/7 accreditatiewaardig!

Onze ervaring in het begeleiden van accreditatietrajecten, inspectiebezoeken en het doorleven van de pdca-cyclus met diverse onderwijsteams, bracht ons bij de ontwikkeling van de applicatie Eduview. Met deze tool ondersteunen we onderwijsinstellingen met een kwaliteitssysteem, waarin de onderlinge verbondenheid van de thema’s uit een onderwijsproces helder zijn

Ideaal bij het inzichtelijk maken van de kwaliteit van een opleiding, mocht er een inspectiebezoek komen of een interne audit plaatsvinden. Alle documentatie in één overzicht. De visie op het beroep, onderwijs en toetsing, inclusief het curriculum en het onderwijsprogramma, wordt in samenhang gepresenteerd.

Het systeem biedt tegelijkertijd een podium voor de dialoog over de ‘stand van zaken’ in de teams. Het nodigt uit om met elkaar te praten over ‘hoe het ervoor staat op diverse thema’s’ en het ondersteunt de ontwikkeling naar het kunnen nemen van eigenaarschap, elkaar aan durven spreken en verantwoordelijkheid nemen.

Het resultaat is een kwaliteitscultuur waarin de dialoog over kwaliteit de boventoon voert én de opleiding 24/7 accreditatiewaardig is op een ontspannen manier. Wie wil dat nou niet?

Dus laat het ons weten als je benieuwd bent wat we voor jou, je team of de onderwijsinstelling kunnen betekenen op weg naar 24/7 kwaliteitsborging!

Advies op maat?

Neem gerust contact op via 040  –  291 37 33

Ben je benieuwd naar de curriculumtool Eduview?

Wij staan voor je klaar…

Liza Peeters-Goos

Liza Peeters-Goos

Ellen van Vugt

Ellen van Vugt

Remko Keizerwaard

Remko Keizerwaard

Emina Nakičević

Emina Nakičević

Rachel Davies

Rachel Davies

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp