fbpx

Als docent, instructeur of stagebegeleider in het beroepsonderwijs, begeef je je in een dynamische werkomgeving. Naast vaardigheden en kennis van het beroep, vraagt het werk in het beroepsonderwijs didactische, pedagogische en onderwijskundige bekwaamheden. Actualiseren en bijhouden van die competenties is een ambitieuze opdracht binnen onderwijsteams en voor individuele medewerkers.

Met onze expertise ondersteunen wij graag bij het ontwikkelen, uitvoeren en begeleiden van goed beroepsonderwijs, waardoor studenten het beste uit zichzelf kunnen halen, een vak leren en zodoende een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.

Metis Onderwijsuitvoering werkt vanuit gedegen kennis van de leerpsychologie en inzichten uit de onderwijskunde. Het model waaruit wij werken kent een pijler ‘(studie-)loopbaanbegeleiding’ en een pijler ‘Beslissen’ waarin goed onderbouwde beslissingen over onderwijs en studievoortgang genomen worden door toetsing en examinering. De twee pijlers omsluiten de onderwijsuitvoering in lessen, stage en projecten. High Impact Teaching vormt voor ons een belangrijk uitgangspunt in de didactiek van onderwijsuitvoering.

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday