fbpx
Johan Baken

Adviseur

LISANNE DE KONING

Metis Onderwijsadvies breidt uit! Vanaf 1 april versterkt Lisanne de Koning als adviseur ons team bij het realiseren van onze missie: ’excellent beroepsonderwijs voor iedereen’. Waarom wilde ze graag bij Metis aan de slag? Waar is ze goed in en wat zijn haar drijfveren? Lisanne stelt zich graag aan je voor!

“Metis richt zich onder andere op onderwijsvernieuwing, begeleiding en teamontwikkeling,” vertelt Lisanne. “Thema’s die ik in mijn rol als leerkracht altijd al interessant vond. Na het afronden van de PABO, werkte ik zeven jaar als docent in het voortgezet speciaal onderwijs met heel veel plezier. De uitdaging om leerlingen met een auditieve en/of communicatieve beperking te begeleiden naar een zelfstandige toekomst, is fantastisch om te doen. Ik ontwierp zelf de leerlijnen en het onderwijsmateriaal.

“Ik lever graag een bijdrage aan de maatschappij en via Metis onderwijsadvies kan dat op allerlei manieren.”

Mijn interesses in onderwijsvernieuwing & ontwikkeling stimuleerden mij tegelijkertijd de studie onderwijswetenschappen te starten. Na mijn afstuderen vorig jaar werd het tijd voor een volgende stap in mijn carrière. Metis is een organisatie met een hoop kennis en er is veel ruimte voor creativiteit. Hun artikelen lees ik graag en ook het team is zeer divers van samenstelling. Ik wil graag leren van anderen en vind het belangrijk om elkaar scherp te houden. Ik lever graag een bijdrage aan de maatschappij en via Metis kan dat op allerlei manieren. Dat varieert van duurzame ontwikkelprojecten tot teams begeleiden, trainingen geven of webinars organiseren. Ik verheug me enorm op deze sprong in het diepe!”

DE SPORTIEVE DIERenLIEFHEBBER

Ook buiten het werk om springt Lisanne letterlijk en figuurlijk graag in het diepe. Van kinds af aan wil zij met orca’s zwemmen. En als zij een doel stelt, dan gaat ze ervoor; zaken niet uitstellen, maar aanpakken. Zo vervulde ze haar levensdroom en is Lisanne al vier winters als instructrice op Orca safari in Noorwegen geweest. Een dieren- en natuurliefhebber is zij haar hele leven al. Vooral de zee en het zeeleven fascineren haar, dus moest er ook ooit gedoken worden in Australië, op zoek naar walvissen. “Het gevoel wanneer je in de open zee zwemt en zo’n gigant op je afzwemt, is onbeschrijflijk,” besluit Lisanne.

Johan Baken

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday