Na jaren in de schoolbanken sta je nu eindelijk zelf voor de klas. Ga er maar aan staan: ineens draag je een grote verantwoordelijkheid. Bovendien staan niet alle studenten te springen om les te krijgen in jouw vak. En wat te denken van al die administratieve taken? Herken je jezelf in deze situaties? Floor en Ellen hebben dit zelf ook ervaren. In hun podcast-serie ‘Opstarten met Floor en Ellen’ gaan ze op onderzoek naar wat het onderwijs aan het begin van een loopbaan nou zo ingewikkeld maakt. In deze eerste aflevering maak je kennis met Floor en Ellen, en nemen ze je mee in een aantal situaties die hen zijn bijgebleven als startend docent.

Vanaf het begin van het nieuwe schooljaar kun je elke twee weken op maandagochtend opstarten met een nieuwe aflevering van Floor en Ellen, in gesprek met een andere startende docent. Ze nodigen je graag uit om mee te luisteren. En uiteraard kun je zelf ook meedoen en reageren. We wensen je een goede start en veel plezier met Floor en Ellen.

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp