fbpx

In gesprek met Peter Loonen

Directeur Metis Onderwijsadvies | Aflevering 11

Wat zijn de verschillen tussen junior en senior docenten? Worden junioren minder snel serieus genomen in hun rol of nemen junioren zichzelf minder serieus? Wat zijn de voordelen van jong en onbevangen zijn? Vragen waar je antwoord op krijgt in deze podcast met Peter Loonen, directeur van Metis Onderwijsadvies. We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Peter geeft jou een uitdaging:

Voor alle docenten die gebruik maken van een PowerPoint, gebruik deze een week niet. Gooi die PowerPoint aan de kant en ga een verhaal vertellen. Kijk eens of je op een andere manier je les kan invullen zonder PowerPoint en ontdek wat het je oplevert!

 

Tip van Peter:

In de intro hoor je dat Peter elke woensdagochtend een webinar geeft over het onderwijs. Diverse onderwerpen passeren daarin de revue, zoals studieloopbaanbegeleiding, groepsdynamica, online werkvormen en ga zo maar door. Je kunt je inschrijven, of je kunt een kijkje nemen op onze YouTube pagina waar je de webinars kunt terugkijken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp