In gesprek met Nicol Maulabaks

Docent Engels | Aflevering 15

Hoe zorg je ervoor dat startende docenten aangehaakt blijven?

Onze gast Nicol Maulabaks is een startende docent Engels in het mbo en heeft ervaren dat het niet altijd makkelijk is als starter. We bespreken met haar verschillende oplossingen die ervoor kunnen zorgen dat docenten aangehaakt blijven in het onderwijs. Hoe zorg je als startende docent ervoor dat iemand niet overloopt in het werk? Wat kan een leidinggevende hierin betekenen? Wat heb je nodig van de collega’s? Interessante vragen waar je na het luisteren van deze podcast antwoorden op hebt.

 

Nicol geeft jou een uitdaging:

Een week lang bij de start van de dag 3 dingen opschrijven waar je dankbaar voor bent.

 

Tip van Floor & Ellen:

Ellen schreef eerder een blog over oorzaken van de grote uitval onder startende docenten. Binnenkort verschijnt het vervolg op deze blog, namelijk de oplossingen die ervoor zorgen dat docenten aangehaakt blijven. Mocht je deze blog niet willen missen, houd dan onze website in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF >

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp