Een nieuw curriculum ontwikkelen

“Alle Hogescholen hebben in 2019 kwaliteitsafspraken gemaakt met het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap,” vertelt Olav Rülander, Cluster manager Finance & Control en Accountancy bij Hogeschool Inholland. “Vol enthousiasme zijn we aan de slag gegaan met onderwijsvernieuwingen om aan deze afspraken te kunnen voldoen. Door de uitbraak van corona liepen we al snel vertraging op. In nauwe samenwerking met Metis Onderwijsadvies en de enorme inzet van onze collega’s, hebben we ondertussen veel verbeteringen doorgevoerd en ben ik hartstikke trots op de resultaten!”

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp