Karen Kotten

Karen Kotten

“Dat ik met mijn kennis en ervaring van betekenis kan zijn voor studenten en collega’s én beweging kan realiseren in het onderwijsproces, is zo leuk en inspirerend om te doen!”

Home 5 Experts 5 Karen Kotten
Adviseur

Karen Kotten

“Dat ik met mijn kennis en ervaring van betekenis kan zijn voor studenten en collega’s én beweging kan realiseren in het onderwijsproces, is zo leuk en inspirerend om te doen!”.

Vanaf 2006 is Karen werkzaam bij de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Binnen deze opleiding is zij nauw betrokken bij de thema’s toetsing, didactiek, organisatie- en teamontwikkeling. Vanuit verschillende rollen als docent, onderzoeker en adviseur, levert zij met veel toewijding en enthousiasme haar bijdrage aan het onderwijs. Het leverde haar in 2021 de nominatie van Docent van het Jaar op. Ze werd één van de vier finalisten, geen winnaar, maar het feit dat collega’s en studenten haar voordroegen, heeft een onuitwisbare indruk gemaakt op Karen.

“Sparren over het streven naar excellent onderwijs en hoe dat te realiseren, is vaak ons gespreksonderwerp waar ik geen genoeg van kan krijgen. Ik houd ervan om studenten en docenten verder te helpen, dus lesgeven zal ik altijd blijven doen. Dat ik daarnaast voor Metis aanvullende werkzaamheden kan verrichten, vind ik echt een verrijking. In het hbo houd ik me bijvoorbeeld bezig met verbetertrajecten waar de nadruk ligt op activerende didactiek, toetsing en curriculumontwikkeling.

Dat ik met mijn kennis en ervaring van betekenis kan zijn voor studenten en collega’s én beweging kan realiseren in het onderwijsproces, is zo leuk en inspirerend om te doen!”

Expert in:

Toetsing & didactiek
Teamontwikkeling
Kwaliteitszorg

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vul hieronder je gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.