Renee van Deursen

Renee van Deursen

“De meeste energie krijg ik van het begeleiden en ondersteunen van uitdagende onderwijsprojecten.”

Home 5 Experts 5 Renee van Deursen
Adviseur

Renee van Deursen

“De meeste energie krijg ik van het begeleiden en ondersteunen van uitdagende onderwijsprojecten.”

“De meeste energie krijg ik van het begeleiden en ondersteunen van uitdagende onderwijsprojecten. Ik vind het inspirerend om samen met onderwijsteams nieuwe invalshoeken te ontdekken bij onderwijsontwikkeling. Het coachen van deze professionals op weg naar kwaliteitsverbetering is mijn passie.”

“Mijn loopbaan als onderwijskundige begon bij het Ministerie van Defensie, waar ik verantwoordelijk was voor het curriculum ontwerp van officieren in opleiding. Ik heb er ruime ervaring opgedaan in het ontwerpen en ontwikkelen van flexibel en didactisch verantwoorde opleidingsprogramma’s. Ik houd ervan samen te werken met inhoudsdeskundigen binnen een bepaald vakgebied. Bij de Radboudumc Health Academy was ik bijvoorbeeld betrokken bij de ontwikkeling van vervolgonderwijs voor verpleegkundigen.

Ik ben in staat om anderen te stimuleren, inspireren en motiveren om mee te gaan in (onderwijs)veranderingen. Het begeleiden van onderwijsteams, het aanleren van vaardigheden en ‘het proces van leren’ aanzwengelen, vind ik elke dag opnieuw weer zo boeiend. Ook het coachen & begeleiden van studenten heb ik in mijn carrière mogen meemaken. Kortom: een bijdrage kunnen leveren aan verbetering van het onderwijs in nauwe samenwerking met mijn collega’s, vind ik elke dag weer een feest.”

Expert in:

Teamontwikkeling
Curriculumontwikkeling
Coachen & begeleiden

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vul hieronder je gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.