Sabina van de Waterbeemd

Sabina van de Waterbeemd

“Voor onze opdrachtgevers vertaal ik graag in beeld wat mijn collega’s geschreven hebben of wat ze samen bedoelen, maar niet direct in tekst kunnen vangen.”

Home 5 Experts 5 Sabina van de Waterbeemd
Vormgever

Sabina van de Waterbeemd

Voor onze opdrachtgevers vertaal ik graag in beeld wat mijn collega’s geschreven hebben of wat ze samen bedoelen, maar niet direct in tekst kunnen vangen.”

“Mijn werkervaring heb ik 10 jaar lang opgedaan bij reclamebureaus. Ik leerde veel en werkte er met veel plezier, maar op een gegeven moment wilde ik iets nieuws.

Voor onze opdrachtgevers vertaal ik graag in beeld wat mijn collega’s geschreven hebben of wat ze samen bedoelen, maar niet direct in tekst kunnen vangen. Een nieuw onderwijsmodel bijvoorbeeld kan, met de ondersteuning van beeld, denkrichtingen verhelderen en daarmee het begrip én de acceptatie van iets nieuws versterken. Eén beeld zegt soms meer dan 1000 woorden. Mijn werk loopt synchroon met dat van de adviseurs en we voelen ons dan ook sámen verantwoordelijk voor het resultaat. Die wisselwerking met collega’s en de diverse opdrachtgevers maakt mijn werk boeiend en afwisselend.

Daarnaast bewaak en ontwikkel ik de huisstijl van Metis Onderwijsadvies. Ook de website is vanuit die basis opgezet en ingericht. Met al deze uitdagingen op creatief gebied en leuke collega’s heb ik de perfecte baan!”

Expert in:

Visualiseren
Grafisch ontwerp
Gebruiksvriendelijkheid

Mijn portfolio

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vul hieronder je gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.