Sari Tazelaar

Sari Tazelaar

“Samen met elkaar onderwijs verbeteren en veel van elkaar leren, dat is waar ik elke dag weer energie van krijg.”

Home 5 Experts 5 Sari Tazelaar
adviseur

Sari Tazelaar

“Samen met elkaar onderwijs verbeteren en veel van elkaar leren, dat is waar ik elke dag weer energie van krijg.”

“Samen met elkaar onderwijs verbeteren en veel van elkaar leren, dat is waar ik elke dag weer energie van krijg. Met bijna 20 jaar ervaring in het beroepsonderwijs, vormt de rode draad in mijn werk vooral het professionaliseren, begeleiden, coachen en trainen van diverse doelgroepen in onderwijsinstellingen. Het leukste vind ik de afwisseling in de rollen die ik vervul bij de diverse opdrachtgevers. De ene dag stuur ik als adviseur een management development traject aan voor 70 onderwijsteams. De andere dag coach ik een onderwijsprofessional met zijn of haar eigen onderwijsvraagstuk. Elke dag is anders en altijd weer inspirerend door de diversiteit aan mensen en onderwijsvraagstukken, die elk een andere aanpak verlangen.

Met methodieken uit ontwikkelprogramma’s als stichting ‘leerKRACHT’ of de opleiding ‘Coach in de klas’, probeer ik zoveel mogelijk handvatten mee te geven aan (beginnende) docenten, onderwijsteams en leidinggevenden om het onderwijs elke dag weer een beetje beter te maken. De stem van de student en het professioneel ontwikkelen van deze doelgroep, staat daarbij altijd voorop. Met het opleiden van andere coaches en ‘train-de-trainerprogramma’s’, geef ik dat wat ik in de loop der jaren zelf geleerd heb, terug aan het onderwijs en haar studenten. Dat ik daarnaast ook regelmatig onder de vlag van Metis Onderwijsadvies mag adviseren bij hun opdrachtgevers, vind ik fantastisch. Wij delen tot in onze haarvaten de passie voor onderwijs en hun missie ‘Excellent onderwijs voor iedereen’ past mij als en perfecte jas!”

Expert in:

Teamcoaching
Coaching directies
Teamontwikkeling

“Inzichten bij de ander en bij mezelf realiseren, heeft automatisch beweging in zich. Dat is belangrijk om vooruit te komen. Mijn coach Sari leerde mij tijdens de opleiding over het presentie-principe: in beweging komen door er gewoon te zijn en te luisteren. Prachtig toch?”

Budy Mokoginta

Docent muziekeducatie & professionele ontwikkeling, Codarts

Samenwerking: Codarts en Sari

Opleiding coach op school in de prakijk

“Als we van betekenis willen zijn voor onze studenten, moeten we voortdurend investeren in onszelf,” zegt Connie de Jongh, docent en zangeres bij de internationale hogeschool Codarts in Rotterdam. “Als docent moet je ‘bijblijven’ in je vak, maar je ook ontwikkelen als persoon. Dat zijn we verplicht aan onze studenten, aan de kunsten en het vak, maar vooral ook aan elkaar als collega’s.”

Samenwerking in beeld: VU

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vul hieronder je gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.