Home 5 Onderwijsmanagement 5 Interim management

Interim management

Teamleiders, onderwijsmanagers en directeuren met voldoende onderwijskundige kennis en ervaring om de uitdagingen in het beroepsonderwijs in goede banen te leiden, zijn lang niet altijd beschikbaar. In steeds meer onderwijsinstellingen voor beroepsonderwijs in Nederland neemt de vraag naar goed onderwijskundig leiderschap toe.

Naast advies en ondersteuning op het gebied van management, organisatie en leiderschap, beschikken wij ook over de mogelijkheid continuïteit en ondersteuning aan te bieden in het onderwijskundig leiderschap op diverse lagen in de organisatie. Zo zijn onze onderwijsmanagers inzetbaar op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Van coaching of tijdelijke vervanging tot aan het meebouwen aan veranderprocessen: onze interim-managers zetten zich optimaal in.

Interim management

Metis Onderwijsadvies werkt met professionele interim-managers die beschikken over jarenlange, aantoonbare leidinggevende ervaring in zowel het middelbaar als hoger beroepsonderwijs. In hun werk hebben onze onderwijsmanagers zich ontwikkeld tot deskundige en betrokken leidinggevenden, met oog voor resultaat bij zowel studenten, docenten en onderwijsteams. Vanuit onze jarenlange ervaring als onderwijsadviesbureau in het beroepsonderwijs, nemen onze managers ook de nodige onderwijskundige expertise mee. Zij investeren graag in (het verbeteren van) de kwaliteit van het onderwijs en werken aan de optimale verbinding met studenten, het werkveld en het onderwijsteam.

Schaduwmanagement

Startende leidinggevenden bieden wij ondersteuning en begeleiding, verzorgd door onze ervaren onderwijsmanagers. Onze professionele krachten werken niet volgens een standaardprocedure of aanpak, maar zij werken op maat. Passende begeleiding bieden zij bij de ontwikkelvragen van de startende leidinggevende en de opdracht waar hij of zij voor staat. Onze schaduwmanagers begeleiden in het stellen van prioriteiten, zijn alert op valkuilen en zij geven richting aan de startende onderwijsmanager waardoor het managementvertrouwen groeit. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

 

Download de brochure SCHADUWMANAGEMENT 


Advies op maat?

Neem gerust contact op via 040  –  291 37 33

Wij staan voor je klaar…

Natasha Rakić

Natasha Rakić

Remko Keizerwaard

Remko Keizerwaard

Marion van Neerven

Marion van Neerven

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp