Home 5 Onderwijsontwikkeling 5 Onze aanpak

Onze aanpak

Om het gewenste eindresultaat daadwerkelijk te bereiken, is het belangrijk te starten vanuit een helder en gezamenlijk beeld van het resultaat. Onze aanpak is altijd gericht op een zichtbare verbetering van het gehele onderwijsproces, ook waar onze expertise gevraagd wordt voor een bepaald onderdeel.

Wij zijn gewend (complexe) onderwijsvraagstukken te beantwoorden en te integreren in duurzame ontwikkeltrajecten. Wij luisteren naar de vraag achter de vraag en schetsen op basis daarvan wat er nodig is. Wij starten waar de opleiding of het onderwijsteam gebleven is tijdens de ontwikkeling. Hiermee bedoelen we de ontwikkeling van de inhoud, maar ook van het team zelf. Wij staan voor een gedegen, praktische aanpak op inhoud en coachen het onderwijsteam vanzelfsprekend bij de gevraagde veranderingen. Op basis van regelmatige evaluatiemomenten zijn we in staat tijdig bij te sturen om daarmee samen de goede koers te behouden. 

Excellent onderwijs maken we samen

We werken met respect voor de structuur en cultuur van een onderwijsinstelling. Door onze ervaring in het beroepsonderwijs, kennen wij de onderwijscontext met haar diverse stakeholders, beroepsontwikkelingen en kwaliteitseisen. Wij delen onderwijskundige kennis met die van de professionals in het onderwijs, zodat we het goede kunnen behouden en sámen kunnen verbeteren waar dat nodig is. Excellent onderwijs maken we immers samen, in het belang van iedere student.

Ben je benieuwd wat wij voor jou, je team of de onderwijsinstelling waarin je werkzaam bent kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Wij organiseren graag een vrijblijvend, verkennend gesprek om jouw onderwijsvraagstuk onder de loep te nemen.

Advies op maat?

Neem gerust contact op
via 040  –  291 37 33

Wij staan voor je klaar…

Marion van Neerven

Marion van Neerven

Dennis van aart

Dennis van aart

Jacandra van Megen

Jacandra van Megen

Emina Nakičević

Emina Nakičević

Liza Peeters-Goos

Liza Peeters-Goos

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp