fbpx

Webinar toetsing en examinering

In juni en juli staan er, zoals ieder jaar, een groot aantal toetsen en examens voor de deur. Hoewel die toetsen en examens soms een doel op zich lijken, zijn zij slechts een middel om een beslissing te nemen over studenten. De beslissingen gaan over het behalen van een vak, een studieadvies, propedeuse al dan niet gehaald of zelf toegang tot een beroepsgroep bij diplomering. Hoe belangrijker de beslissing, hoe meer informatie je nodig hebt om de besluiten te nemen.

In deze webinar over Blended Toetsing & Examinering staan maatregelen centraal die je nu nog kunt nemen om een zo goed mogelijk besluit over je studenten te kunnen maken. Hoe is de toetscyclus nog te sluiten, welke maatregelen zijn er in het kader van betrouwbaarheid en validiteit nog te nemen en hoe voorkom je eventuele beoordelaarsfouten.

Bovendien de vraag wat de juiste tijd is om een boom te planten en hoe een wit paard eruit ziet. Als je daarover meer wilt weten moet je zeker de webinar terugkijken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

× Stel je vraag via WhatsApp